Deltagere MiGP 2018


De Performative  ‘Cis-tepladsen’

De Performative

Er du til lækker, eklektisk og performativ pop-musik? Ja, det er du! De performative performer en musikalsk, ’laid back’ og charmerende performance, som er spækket med performativer og andre ting af betydning. Bandet består af Lærke, Lærke, Jennifer og nogle cismænd (Anton, Mika, Søren, Andreas).

Apollo og King  ‘Kom med i min raket’

Apollo og King-1.jpg

I en periode med borgerkrig i en galaxe fjernt herfra, trådte “Apollo og King” som en fønix ud fra asken af en nedskudt dødstjerne. På mission for at få synthen tilbage som ledestjerne (og i et håb om at score), samles de til MiGP for at skabe en dansfest af dimensioner med masser af kickdrum, space-wibes og intet mindre end en musikalsk fortolkning af en rumnørds drøm, om at få noget… lige meget hvad det egentlig er… Tag din rumhjelm på og rejs med Apollo og King mod det uendelige UNIVERS!

Loyal to musica  ‘Bandekrig’

Loyal to musica

Loyal to Musica er KUAs outlaw bandeband som spreder deres kriminelt vilde propaganda gennem hårde lyriske rhymes og tunge beats. Bandet har skrevet dette års MiGP-sang nr. 3 – Bandekrig med inspiration fra sommerens skyderier på Nørrebro. De voldelige opgør har drevet bandet ud i offentligheden og det er nu tid til at vælte Søndre Campus med deres musik. Loyal to Musica spiller blød pop, det er mega hot, dans godt eller get shot! Stay loyal.

 

#DenFedeVogntur    ‘MI-superstar (Queen of flop)’

#DenFedeVogntur

Endestationen Ballerup. Et sportsparadis med seksdagesløb i Super Arena og et kunstmekka stadfæstet af et fem meter højt knojern. I byens industrikvartet ligger en lille oase med smugkig til den fjerde ringvej: Borupgaard Amtsgymnasium. Borupgaard Gymnasium er omdrejningspunkt for bandet #DenFedeVogntur. Her har hele seks ud af seks band-medlemmer studeret på kryds og tværs af hinanden. I gymnasiet bliver musik-faget af mange set som et ‘hyggefag’, hvilket gør at de engagerede elever ofte bliver underernærede af repetition og et meget begyndervenligt pensum. Ultimativt kan dette give en følelse af, at man er et geni, når man kan spille en treklang og en simpel basgang, samtidig med at en stor del af klassen har problemer med at læse noder. På Musikvidenskab bliver disse prætentiøse følelser tæmmet i mødet med andre og ofte større ‘genier’. Dette overvældende møde vil #DenFedeVogntur sætte ord på med sang nr. 4 ”MI-Superstar (Queen of flop).”

Fremdriftspartiet   ‘Hold Kadencen’

Fremdriftspartiet

Fremdriftspartiet sætter tonen an med harmonisk velfærd, skabt gennem en funktionsdygtig fremdrift. Partiets centrum er partilederen, den toneagivende Tonika. Orienteret mod højre har vi hendes højre hånd, den durkdrevne Dominant, der dyrker funktionaliteten som en spændingsfyldt leder med lede toner og trækker tonaliteten mod højre med sit skarpe antræk. Orienteret mod venstre ser vi Tonikas skizofrene sekretær, den sære Subdominant, som til tider tager bladet fra munden med politiske aktivistiske udråb og slår på tromme for for en fladere stuktur. For at være med på noderne og undgå unoder, står partifællerne sammen i rundkreds for at skabe en progression i det musikalske samfund og for at sørge for, at alle kan holde kadencen! Så find tonearten, og hold kadencen!

Fremdriftspartiet. Skaber musik, der dur – også i mol!

De Fravalgsstuderende  ‘En Asocial Konstruktion’

De Fravalgsstuderende

På musikvidenskab kender alle hinanden. Næsten alle. For der findes et marginaliseret parallelsamfund af studerende med anden faglig herkomst. De tilvalgsstuderende. Ikke rigtig tilvalgt, ikke helt valgt fra. Men hvad er en rigtig IKK’er? Kan ruskor og bachelorprojekt forenes? Kan vi måske ligefrem lære noget af hinanden?

 

Skrigeskinkerne   ‘Skrigeskinker’

Skrigeskinkerne

Kvindens mørke røst bør anerkendes og værdsættes. Vi er trætte af altid at blive overdøvet af supersopraner og overset i mængden. Dybe vibrationer sætter gang i pulsen på dansegulvet. Brysterne hopper, hofterne vugger, fødderne svupper. Skrigeskinkerne tager jeg med ned i dybet… Glæd jer!

 

Sort Magi   ‘Once You Go Black’

Sort Magi

Skriv gerne under på vores borgerforslag om gratis uddeling af termokander i folkeskolen samt dødsstraf til alle Starbucks-ansatte – link uddeles efter showet. Find os på Snapchat @bønnejørgen19. Skål.

 

Beyonsus   ‘BA i Beyoncé’

Beyonsus.jpg

I en tid, hvor raceforskelle burde være redundante, men etnisk nationalisme er i stormende fremgang, står Beyoncé som et symbol på broen der forbinder al menneskelighed. Fusionen skaber debatter verden over, og én ting står klart: vi har brug for kyndige til denne diskussion, og helt ærligt: hvem vil ikke blive BA i Beyoncé?

 

De 13   ‘Med Anne-Mette på Zanzibar’

De 13

  1. De 13’ er 13 personer fra årgang 2013, som efter 4,5 år på musikvidenskab nu har indset hvad de har gjort galt. De skulle have specialiseret sig i verdensmusik og afrikanske rytmer, så de kunne have skrevet en PhD som Annemette og lavet feltarbejde på Zanzibar = Gratis ferie #betaltafstaten. Som plaster på såret har de skrevet denne catchy dansesang, som I kan give den gas på dansegulvet til. Ses på Zanzibar ☀
Advertisement